Manşetler

Samsung 8.9 inç Galaxy Tab’i CTIA’de tanıtacak

Samsung ABD’deki basın mensuplarına ve blog yazarlarına 22 Mart günü CTIA kapsamında Orlando’da düzenlenecek bir etkinliğin davetiyesini göndermiş. Şirketin 7 inç’lik Galaxy tableti geçen yıl, 10.1 inç’lik tableti ise geçen ayki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmıştı. Davetiyede yazan 78910 sayısı şirketin 8.9 inç’lik tabletinin tanıtılmaya yakın olduğu şeklinde yorumlanabilir. Zaten Güney Koreli şirketin yeni tabletiyle ilgili dedikodular da ortalıkta dolaşmaya başlamıştı.

Yukarıdaki davetiyede yer alan tabletin ekranına bakacak olursak, ekrandaki bal peteği bu tabletin Android Honeycomb ile çalışacağının bir göstergesi sayılabilir. Bu tanıtımın CTIA kapsamında gerçekleştiriliyor olması ve davetiyenin sağ altında Samsung Mobile markasının yer alması bu tabletin 3G veya 4G versiyonunun çıkabileceğini gösteriyor.

Pazardaki tablet sayısı her gün giderek daha da artıyor. Samsung’un elinde üç tablet olmak üzere. Apple’ın iPad 2’yi yarın tanıtacak olması ve Motorola Xoom’un geçtiğimiz günlerde yurtdışında piyasaya çıkmış olması, tablet savaşlarının şiddetinin önümüzdeki günlerde artacağını gösteriyor.

İlgili – Fone Area

İLGİLİ HABERLER