Manşetler

Ronaldo Türk Telekom 4.5G reklamı yıldızı oldu

ronaldo türk telekom

Dünyanın yıldız futbolcularından Cristiano Ronaldo Türk Telekom GiGA 4.5G servisinin tanıtımı için hazırlanan reklam kampanyasının yıldızı oldu. Türk Telekom GiGA 4.5G iletişimi kapsamında Türkiye’ye gelen Real Madrid’in yıldızı, Türk Telekom’un “#sanahizmiyok” temalı reklam kampanyasında rol alıyor.

Cristiano Ronaldo saatte 33 kilometreye ulaşan hızıyla dünyanın en hızlı futbolcuları arasında yer alıyor. Türk Telekom’un 1 Nisandan itibaren Türkiye’nin 81 ilinde faaliyete geçireceği GiGA 4.5G teknolojisinin sağlayacağı yüksek hızın da ünlü futbolcunun hızıyla arasında bir bağlantı kuruluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türk Telekom GiGA 4.5G ile hızda gigabit seviyesine çıkılacak

Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, şirket olarak 1 Nisandan itibaren, GiGA 4.5G teknolojisi ile en hızlı 4.5G’den üç kat daha hızlı mobil internet deneyimini kullanıcılara sunacaklarının altını çizdi. Bu konudaki farklarını 4.5G reklam kampanyaları ile de ortaya koymak istediklerini dile getiren Aslan, bu amaçla dünyanın en hızlı futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo’nun 4.5G reklam kampanyamızın yüzü olmasına karar verdiklerini kaydetti. “Dünyanın en hızlı ikilisi olarak tanımlayabileceğimiz Türk Telekom ve Ronaldo, yeni reklam kampanyamızda çok iyi bir uyum sergilediler. Ronaldo’lu reklam filmimiz ile hız ve kalite arayanları Türk Telekom?un Fiber Güçlü 4.5G dünyasına davet ediyoruz.” diye konuştu.

Ronaldo’lu Türk Telekom reklam filmi 30 Mart Çarşamba akşamından itibaren TV’lerde dönmeye başlıyor.

ronaldo-turk-telekom-reklam-300316-3ronaldo-turk-telekom-reklam-300316-1

İLGİLİ HABERLER