Eğlence

Rock Band 4 ön sipariş sayfasına göre 6 Ekimde çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

rock-band-4-050315

Dünya plastik enstrümanlarla kendisinden geçmeyeli epey uzun zaman oluyor. Ancak Rock Band ve Guitar Hero’nun yeni nesil konsollarla birlikte geri döneceğinin açıklanmasıyla birlikte bu aranın sonu gözükmüştü. Xbox One ve PlayStation 4 için yayınlanacak Rock Band 4’ün Amazon’un ön sipariş sayfasında boy göstermesiyle birlikte bir bilinmeyen daha ortadan kalktı. Ön sipariş sayfasında Rock Band 4’ün 6 Ekimde satışa sunulacağı belirtildi. Rock Band 4’ün rakibi olması beklenen yeni Guitar Hero oyununun da aynı dönem içinde piyasaya çıkması öngörülüyor.

Tahmin edilebileceği üzere, geleneksel Rock Band seti, yüksek bir fiyata sahip. Amazon’da gitar, davul ve mikrofondan oluşan Rock Band 4 seti 249.99 dolardan satılacak. Sadece gitarın bulunduğu versiyonun fiyat etiketindeyse 129.99 dolar yazacak. Yapımcı Harmonix Rock Band 4’ün eski enstrümanları desteklemesi konusunda çalışmaların yürütüldüğünü açıklamıştı. Bu çalışmaların sonuçlanması durumunda eski enstrümanlara sahip olanlar 59.99 dolar karşılığında yeni Rock Band 4’e sahip olabilecek.

rock-band-4-160615

Yeni Guitar Hero ise yenilenen gitarıyla birlikte 99 dolardan satışa sunulacak. Yeni nesillerde Rock Band ile Guitar Hero arasında daha somut bir farkın olacağını ayrıca belirtmekte fayda var. Rock Band 4, serinin devamlılığını korurken; Guitar Hero Live, serinin geçmişinden daha farklı bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

İLGİLİ HABERLER