Manşetler

RIM’den BlackBerry 6 yüklü ilk model: BlackBerry Torch – Galeri & Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

RIM, BlackBerry 6 platformuyla birlikte yeni bir modeli de kullanıcıların beğenisine sundu. Uzunca bir süredir dedikodusu yapılan BlackBerry Torch (nam-ı diğer 9800) modeli sonunda resmiyet kazandı.

5 megapiksellik, flaşlı kamera barındıran bu modelde kızaklı ve tam donanımlı QWERTY klavye de yer alıyor. 802.11n kablosuz ağ desteğinin yanı sıra tabii ki BlackBerry 6’nın yepyeni özellikleri de BlackBerry Torch’un bünyesinde toplanmış durumda. 4 GB’lık dahili belleğin bulunduğu cihazla birlikte 4 GB’lık microSD kart da sunulacak. 512 MB ROM ve RAM, dört bant 3G desteği sayesinde tüm dünyada rahatlıkla kullanım, 3.2 inç’lik, 480 x 360 çözünürlüklü dokunmatik ekran, ekranın hemen altında optik trackpad, WiFi üzerinden medya kütüphanenizi bilgisayarınızla eş zamanlamanızı sağlayan Media Sync özelliği BlackBerry Torch’un beğenilesi özellikleri arasında bulunuyor.

Türkiye’ye ne zaman geleceğini henüz bilmediğimiz bu cihaz 12 Ağustos tarihinde ABD’de AT&T abonelerine 199.99$’lık ön ödemeli kontrat karşılığında sunulacak.

Galeri: RIM BlackBerry Torch
[nggallery id=369]

Video: BlackBerry 6 Lansman Videosu

Video: BlackBerry 6 Tanıtım Videosu

AT&T ve RIM’in New York’taki etkinliğine katılan Engadget tayfası RIM BlackBerry Torch’un ön izlemesini yapmış. Onların videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.

Video: Engadget’ın gözünden BlackBerry Torch

İlgili – Engadget: Basın Bülteni
İlgili – Engadget: BlackBerry Torch incelemesi
İlgili – AT&T
İlgili – RIM

İLGİLİ HABERLER