Manşetler

PS4 3.50 güncellemesi bugün dağıtıma çıkıyor

ps4 3.50

Sony PS4 3.50 yazılım güncellemesi bugün itibarıyla dağıtıma sunuluyor. Güncelleme birtakım yeni özellikler getirecek, ancak onlardan en önemlisi PC ve Mac’ler için Remote Play, yani Uzaktan Oyun özelliğinin gelmesi olacak.

Windows ve Mac için çıkan yeni Remote Play uygulamaları PlayStation 4 sahiplerinin oyunlarını Mac ve PC’leri üzerinden akıtıp oynamalarını sağlayacak. Sony, uzaktan yayın için en fazla 720p çözünürlüğe izin veriyor. PC veya Mac’te oyun oynarken DualShock 4 kumandayı, USB kablosuyla bilgisayara bağlanmış şekilde kullanmak da mümkün oluyor.

Remote Play işlevlerinin yanı sıra yeni 3.50 yazılım güncellemesi kullanıcıların kendilerini çevrim dışı olarak ayarlamalarına, çevrim içi arkadaş bildirimlerini etkinleştirmelerine ve oyun etkinlikleri planlamalarına izin verecek. Ayrıca Sony bir oyun partisinin tüm üyelerinin her bir üyenin hangi oyunu oynadığını görmesine izin verecek, böylelikle bir arkadaşın diğerinin oyununa katılması daha kolay olacak.

PS4 3.50 güncellemesi bugün itibarıyla dağıtıma sunuluyor. Ayrıca PC ve Mac için Remote Play uygulamaları da Sony’nin web sitesinden indirilebilir. Bu arada Sony PlayStation Türkiye de Türkçe alt yazı eklediği videoyla PS4 3.50 güncellemesinin neler getireceğini anlatıyor. Bu videoyu da aşağıda izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER