Eğlence

PS3 3.40 bellenimi ile PlayStation Plus ve daha fazla Facebook entegrasyonu geliyor – Galeri (güncellendi)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PlayStation 3 için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. 3.40 bellenim güncellemesiyle birlikte Sony’nin iki hafta önce E3’te duyurduğu PlayStation Plus teknolojisi PS3’lere dahil edilmiş oldu, en azından yurtdışı için…

50$ ödeyen kullanıcılar PSN’deki içeriklere yüzde 50 indirimle ulaşma imkanına sahip olmanın yanı sıra beta sürümlerine daha önce erişim, oyunların tam sürümlerini bir saat boyunca ücretsiz deneme imkanı gibi güzellikleri de yaşayacaklar. Bunun yanı sıra yeni bellenimle birlikte mağaza üzerinden satın alınan içerikleri puanlama imkanı, Facebook ve YouTube için video düzenleme ve yükleme aracı da geliyor. Ayrıca Facebook ve Picasa fotoğraf galerileriyle entegrasyon daha da genişletiliyor.

Facebook olayını biraz daha açacak olursak, sosyal ağ sitesinde PSN profilinizi ve buradaki arkadaşlarınızı gösteren yeni bir uygulama belirecek. İnternette yazılanlara bakılacak olursa, PS3 3.40 bellenimi internet üzerinden indirilmeye sunulmuş. Bizim PS3’ümüzde güncelleme olup olmadığını kontrol ettikten sonra buradan size de haber vereceğiz.

Güncelleme: PS3 için 3.40 bellenimi Türkiye için de yayınlandı. PS3 sahiplerine duyurulur!

Galeri: PS3 3.40 bellenimi
[nggallery id=347]

İlgili – PlayStation Blog

İLGİLİ HABERLER