Teknoloji

Polaroid Google Cast özellikli 4K TV’lerini tanıttı

polaroid
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

polaroidPolaroid Google Cast özellikli TV’lerini bu hafta içinde görücüye çıkardı. 4K TV’lerin 43, 50, 55 ve 65 inç olmak üzere dört farklı boyut seçeneği bulunuyor. Bunların fiyatları ise 499 dolardan başlıyor.

Her bir 4K TV 120 Hz tazeleme hızı, HDMI 2.0 girişleri, çağdaş TV ayağıyla birlikte yenilenmiş çerçeve tasarımı gibi özelliklerle geliyor. Bu yeni Polaroid Google Cast TV’lere akıllı telefon, dizüstü bilgisayar veya tabletten, Google Cast aracılığıyla kablosuz içerik yayını yapabilirsiniz. Her ne kadar şirketin TV’leri çok fazla dikkat çekmese de, yurt dışı kriterlerine göre uygun seviyede olan fiyatları nedeniyle bazı tüketicilerin tercihi olabilir.

2008 yılında hızlı fotoğraf filmlerinin üretimini durdurma kararı olan Polaroid, büyük bir üne kavuşmuş olan adından para kazanma yoluna gitmişti. Bu nedenle markasını taşınabilir pikaptan çocuklara özel tablete, Monopoly oyunundan güneş gözlüğü ve tişörtlere kadar birçok üründe görüyoruz. Şirket 2014 yılında da 4K TV çıkarma girişimine bulunmuştu.

İLGİLİ HABERLER