Eğlence

Pokemon Go Plus’ın çıkışı eylül ayına kaldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pokemon go plusNintendo, Pokemon Go için hazırladığı “Pokemon Go Plus” isimli özel aksesuarın çıkışının eylül ayına kaldığını açıkladı. Orijinal planda aksesuarın da, oyunla eş zamanlı biçimde, temmuz ayında raflardaki yerini alması öngörülmüştü. Şirket, söz konusu haberi Nintendo America hesabından atılan bir tweet ile duyurdu. Aksesuar için ön sipariş verenler de Nintendo tarafından gönderilen bir özür mesajıyla durumdan haberdar edildi. Nintendo, ön sipariş verenlere bir sonraki alışverişleri için indirim taahhüdünde bulundu.

35 dolardan satılacak Pokemon Go Plus, görüntü itibarıyla poke topu şeklinde tasarlanmış bir kol saati gibi gözüküyor. Bu aksesuar sayesinde oyuncuların bazı aksiyonları telefonlarını ceplerinden çıkartmadan gerçekleştirmesi mümkün oluyor. Telefonla eşleştirildiği zaman pokestop yakınındayken titreyen aksesuar, poke topu toplamayı sağlıyor. Yakında bir Pokemon olduğunda ise üzerinde bir ışık yanıyor ve aksesuarın üzerindeki tuşa basarak Pokemon yakalanabiliyor.

Pokemon Go Plus kullanımıyla ilgili bazı kısıtlamalar mevcut

Ancak Plus’ın kullanımıyla ilgili bazı kısıtlamalar da bulunuyor. Örneğin, sadece daha önce yakalanan Pokemon türlerinin yakalanması için aksesuardan faydalanılabiliyor. Çıkışın ertelenmesiyle birlikte bu kısıtlamaların bazılarının ortadan kaldırılması da ihtimaller arasına giriyor.

İLGİLİ HABERLER