Teknoloji

Pocket Keşfet sekmesinde okuyacak yeni şeyler önerecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pocket kesfetPocket web’deki en düzgün yer imi servisleri arasında yer alıyor. Ancak okuyacak yeni şeylerin keşfedilmesine yardımcı olmak, servisin güçlü yönlerinden biri değil. Şirket, ana sayfasının üst kısmına eklediği Keşfet sekmesiyle bu durumu değiştirmeyi hedefliyor. Kullanıcılar bu sekmeye okumayı istedikleri konuları yazdıktan sonra Pocket onların karşısına uygun sonuçları çıkaracak. Popüler haberler, kullanıcıların daha önce kaydettikleri içeriklerin yanında gösterilecek.

Pocket Keşfet sekmesinde gezinmek için giriş yapmayı zorunlu kılmıyor

Sekme içinde kullanıcılara aradıkları konuyla bağlantılı diğer konular da gösteriliyor. Hali hazırda beta aşamasında olan Keşfet özelliğini kullanmak için sisteme giriş yapmak gerekmiyor.

Pocket’ın mevcut tavsiye hizmetinden farklı olarak, yeni serviste okuyacak yeni şeyler bulmak için başka kullanıcıları takip etmek gerekmiyor. Keşfet sekmesinde Pocket’ın tüm kullanıcıları tarafından yapılan öneriler servisin ekibi tarafından sentezlenmiş biçimde sunulacak. Chrome eklentisini de iyileştiren Pocket, benzer makalelere ve popüler içeriklere dair tavsiyeler de veriyor.

İLGİLİ HABERLER