Eğlence

PlayStation Video Android uygulaması yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

playstation video android

Sony, Android için yayınladığı PlayStation Video uygulamasıyla PS4, PS3 ve PS Vita sahiplerinin PlayStation Store’dan satın aldıkları filmleri ve TV programlarını akıllı telefon ve tabletleri üzerinden izlemelerini mümkün kılıyor. Programların yeni bölümleri ve filmler, uygulama içinden de satın alınabiliniyor.

Uygulama Android kullanıcılarına PlayStation Store üzerinden satın aldıkları multimedya içeriklere Sony’nin konsolları, Xperia telefonlar ve bazı Sony akıllı TV’ler dışında bir mecradan ulaşma fırsatını veriyor.

Uygulama çıkışıyla birlikte Android kullanıcılarından iyi yorumlar ve puanlar alsa da, uygulama üzerinden PlayStation Vue servisine erişilememesi pek çok kişinin ortak şikayeti oldu. Sony’nin hafta içinde ABD’nin tamamında erişime açtığı abonelik servisi Vue üzerinden canlı televizyon yayınlarına ulaşılabiliyor. Ancak şirket şimdilik sadece iOS ve Amazon Fire TV’de özel PlayStation Vue uygulamaları hazırlamış durumda.

PlayStation Video Android uygulaması içinde özel bir Vue bölümü bulunsa da, uygulamayı test edenler söz konusu bölümün çalışmadığını belirtiyor. PlayStation Video uygulamasının halihazırda Türkiye’den indirilemediğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER