Eğlence

PlayStation sertifikalı HTC akıllı telefonlarını yılın ikinci yarısında görebiliriz

htc-sensation-xe-inceleme-00009

PlayStation sertifikalı mobil cihazlar şu an için Sony’ye özel bir şeymiş gibi görünüyor, ancak Pocket-lint’in verdiği habere bakılırsa HTC bu hakimiyeti 2012’nin ikinci yarısında kırabilir. Konuyla ilgili kaynaklardan bilgi alan sitenin belirttiğine göre Tayvanlı şirketin bu yılın sonlarına doğru çıkaracağı cihazlarda PlayStation Certified etiketi yer alacak.

Eğer bu dedikodu gerçeğe dönüşürse 2012’nin ikinci yarısında duyurulacak yeni telefonların PlayStation oyunlarını oynamaya izin verecek etikete sahip olmasını bekleyebiliriz. Ancak yılın ilk yarısında tanıtılan cihazların akıbeti ne olur, bunun hakkında henüz bir yorum yapmak mümkün değil.

Sony, PlayStation sertifikalı cihaz konseptini tanıttığı andan itibaren diğer Android cihaz üreticilerini de olaya dahil etme yönündeki planlarını belli etmişti. HTC de bu noktada gayet mantıklı bir aday gibi görünüyor. Kendini diğer Android üreticilerinden ayırmak için çeşitli çalışmalar yapan şirket oyun tarafını güçlendirmek için bu konuda fazlasıyla deneyimli olan bir isimden yardım isteyebilir. Tayvanlı şirket konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı, ancak bu ay sonunda Barselona’da konu hakkında birşeyler duymak mümkün olabilir.

İlgili – Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER