EğlenceManşetler

PlayStation Messages iOS ve Android mesajlaşma uygulamaları yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

PlayStation Messages

PlayStation Network kullanıcılarının birbirleri arasında haberleşmek için yeni bir seçenekleri bulunuyor. Daha önce PlayStation uygulamasını kullanmak zorunda olan kullanıcılar şimdi mesajlaşma için özel olarak hazırlanmış PlayStation Messages uygulamasından destek alabilecek.

Messages uygulamasının iOS ve Android sürümleri bulunuyor. Bu basit PSN mesajlaşma uygulamasının büyük ekranlı iPhone 6s Plus ve benzeri telefonlar için de özelleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü bulunuyor.

Playstation Messages uygulamasına yönlendirme yapılıyor

PlayStation Messages uygulamasında Facebook Messenger’dakine benzer yapışkanlar da bulunuyor. PlayStation uygulaması içinde Mesajlar bölümüne giriş yapıldığında, tıpkı Facebook’un Messenger uygulamasına yaptığı yönlendirme gibi, Messages uygulaması açılıyor veya kullanıcının bu uygulamayı yüklemesi tavsiye ediliyor.

Ayrıca Sony ana PlayStation uygulamasını da güncelledi. Yeni ve gradyandan arındırılmış bir uygulama ikonuna sahip olan uygulama ne yazık ki iPhone 6s Plus gibi daha büyük ekranlı cihazlar için optimize edilmiş bir tasarıma sahip değil.

İLGİLİ HABERLER