Eğlence

PlayStation 4 Pro için optimize edilmiş ilk oyunların listesi açıklandı

ps4 playstation 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

playstation 4 pro 4k-bluraySony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 4 Pro, 10 Kasımda pek çok ülkeyle birlikte Türkiye’de de satışa sunulacak. Konsol, piyasaya çıkar çıkmaz optimize edilmiş 44 oyunu destekleyecek.

PS4 Pro için optimize edilmiş oyunların tam listesi, PlayStation Avrupa blogu tarafından yayınlandı. Final Fantasy 15, Killing Floor 2, The Last Guardian ve Watch Dogs 2 gibi oyunların da daha sonra söz konusu gruba dahil olacağı belirtildi. 2017’de yayınlanacak For Honor, Nioh ve Resident Evil Biohazrd 7 gibi oyunlar da PS4 Pro için optimize edilmiş biçimde oyuncuların karşısına çıkacak.

Söz konus blog yazısında, bazı oyunların güncellemeyle Pro desteğine kavuşacağı belirtildi. Doğrudan Pro desteği sunan oyunlar ise 2017 itibarıyla oyun severlerle buluşacak. Sony’den yapılan açıklamada PlayStation 4 Pro için “Dünyanın en güçlü oyun konsolu” ifadesinin kullanılmış olması da ayrıca göze çarpıyor.

Liste oyunların PS4 Pro desteğiyle kazandıkları konusunda detaylı bilgiler vermiyor. Ancak konsolun gelişmiş CPU ve GPU sayesinde 4K çözünürlük ve HDR görüntü teknolojisini destekleyeceği ve oyunculara daha yüksek ve dengeli çerçeve oranları sunacağı hatırlatılıyor.

PlayStation 4 Pro için optimize edilen ilk oyunların listesi şu şekilde

İLGİLİ HABERLER