Teknoloji

Playbox PS4 ile Xbox One’ı tek bir gövdede buluşturuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

playbox-150115

Xbox One ve PlayStation 4’ü bir arada aynı kutu içinde taşıyabilirken başka bir konsola ihtiyaç duyulur mu? Playbox olarak adlandırılan özelleştirilmiş oyun konsolunun yaratıcısı Eddie Zarick de böyle düşünmüş, oyun konsollarını 22 inç 1080p ekran taşıyan dizüstü bilgisayar formundaki bir cihazda buluşturmuş.

Zarick’in bu tarz yaratıcı fikirlere dair bir geçmişi bulunuyor. Daha önce Xbox One ve PS4’ü bağımsız dizüstü bilgisayarlara dönüştüren Zarick ayrıca Xbook Duo olarak adlandırdığı, hem Xbox 360 hem de Xbox  One’ı bir arada barındıran bir ürün de tasarlamıştı.

Playbox ise sol tarafında PS4’ü sağ tarafında Xbox One’ı barındırıyor. Her iki konsol da aynı güç kablosuyla besleniyor, ancak aşırı ısınma endişesiyle ikisi aynı anda açılamıyor. Arkadaki bir anahtar yardımıyla birinden diğerine geçiş yapmak mümkün oluyor.

Zarick şu anda herhangi bir Playbox satışı yapmadığını kaydetti. Üretilen prototip de özel bir sipariş için tasarlanmış. Ancak Xbook One ürünleri yurt dışında 1500 dolardan alıcı bulurken Playbook da 1400 dolardan satılıyor. Zarick’in ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler videoyu izleyebilir veya ilgili bağlantıya göz atabilirler.

İLGİLİ HABERLER