Manşetler

PhoneItiPad jailbreak uygulaması iPad 3G’yi bir telefona çeviriyor – Video

3G destekli bir iPad sahibiyseniz ve tabletiniz üzerinden telefon konuşmaları yapmak ya da SMS mesajları almak gibi bir arzunuz varsa, iPhoneIslam adı verilen bir grup bunu gerçekleştirecek gibi görünüyor. Grubun hazırladığı ve jailbreak edilmiş iPad 3G’lerde çalışan uygulama, bu cihazlar üzerinden telefon görüşmelerinin yapılmasını, SMS alınıp gönderilmesini ya da FaceTime görüşmelerinin telefon numarası aracılığıyla gerçekleştirilmesini sağlıyor.

PhoneItiPad adlı bu uygulamanın WWDC öncesinde Cydia uygulama mağazası üzerinden yayınlanması bekleniyor. Herhangi bir ek donanım gerektirmeyen bu uygulama için gereken tek şey iPad 3G’nizi jailbreak etmeniz. Bu demek oluyor ki, iPad 2 sahipleri bu güzellikten yoksun kalacak, ne de olsa iPad 2 için yayınlanmış bir jailbreak çözümü henüz bulunmuyor.

PhoneItiPad yüklendikten sonra iPad 3G’ye bir iPhone telefon tuş takımı ekranı eklenmiş olacak. Ne yazık ki, bu ekran iPad’in ekranına tam uyumlu değil, 2x modunda çalışan bir iPhone versiyonuyla karşılacaksınız. SMS mesaj ekranının iPad’de tam ekran modunda mükemmel şekilde çalıştığı da belirtiliyor.

PhoneItiPad uygulamasını işbaşında görmek isteyenler aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Video: PhoneItiPad iPad 3G’yi telefona çeviriyor

İlgili – iClarified

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER