Teknoloji

Philips’in taşınabilir ışık kaynağı Hue Go her ortama uygun şekilde aydınlatıyor

philips-hue-go-020415-1

Philips ortadan kesilmiş bir kavuna benzeyen yeni taşınabilir ışık kaynağı Hue Go’nun duyurusunu gerçekleştirdi. Sahip olduğu dahili piliyle en az üç saate kadar aydınlatma imkanı sağlayan bu lamba, bir Philips Hue ürünü olduğu için kablosuz bağlantı üzerinden kontrol edilebiliyor, yaydığı ışığın rengi 16 milyon seçenek arasından tercih edilebiliyor, ayrıca Hue aydınlatma çözümlerinin diğer bütün ürünleriyle etkileşim kurabiliyor.

Daha da iyisi, yerel ve üçüncü taraf uygulamalar Hue ışıklandırma çözümüyle eşzamanlama yaparak müzik dinleme, oyun oynama veya TV izleme gibi işlerde bu sistemden yararlanabiliyor. Ayrıca lamba ev otomasyon sistemlerine entegre edilebiliyor veya hava durumundaki değişikliklerin veya akıllı telefon uyarılarının kullanıcıya haber verilmesi gibi işlerde Philips Hue Go’dan yararlanmak mümkün oluyor.

philips-hue-go-020415-2

Hue Go’nun üstünde bir kontrol butonu bulunuyor, bunun sayesinde yedi farklı dinamik, önceden programlanmış aydınlatma efekti arasında geçiş yapılabiliyor. Örneğin Büyülü Orman adlı bir mod açıkken Hue Go duvara tutulduğunda dolaylı yoldan aydınlatma yapıyor veya Philips Hue Go’yu yemek masasının ortasına, Rahat Mum modunda koyabilir ve böylelikle Hue Go’yu yemek masasında bir mum varmış gibi kullanabilirsiniz.

Hue Go mayıs sonu veya haziran başında ABD’de, 99.95 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER