Teknoloji

Pembe Sony Xperia Z5 tanıtıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pembe sony xperia z5

HTC One A9’un pembe renkli versiyonunun görücüye çıkmasından bir hafta sonra, bir başka Android amiral gemisi daha pembe renk seçenğine kavuştu.

Pembe renkli versiyonuyla potansiyel müşterilerinin karşısına çıkan en son Android cihazı Sony Xperia Z5 oldu. Pembe Sony Xperia Z5, şirket tarafından “sıcak” ve “sofistike” sıfatlarıyla tanımlanırken, cihazda tercih edilen pembe tonunun açık ve hafif de olsa gölgeli olduğu görülüyor. Xperia Z5’in yeni renk seçeneğinin önümüzdeki ay itibarıyla raflardaki yerini alacağı belirtilirken, bu versiyonun fiyatının mevcut renk seçeneklerinden farklı olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

pembe sony xperia z5

Yeni renk, Xperia Z5’e ekstra bir özellik getirmiyor. Geçtiğimiz eylül ayında tanıtılan telefonda 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5.2 inç ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza bulunuyor. 2900 mAh kapasiteli pil barındıran cihaz, 23 megapiksel arka kamerasıyla dikkat çekiyor. 5 megapiksel ön kamera da arka kameraya eşlik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia Z5 İncelemesi

Pembenin de eklenmesiyle birlikte Xperia Z5 için sunulan renk seçeneklerinin sayısı beşe yükseldi. Daha öncesinde siyah, beyaz, altın rengi ve yeşil Xperia Z5 modelleri, raflara çıkmıştı.

İLGİLİ HABERLER