Teknoloji

Panasonic’ten 16 megapiksel destekli, hızlı otomatik odaklama yetenekli LUMIX DMC-GX1 – Galeri

panasonic-lumix-dmc-gx1-1Panasonic’in LUMIX DMC-3D1 ile tanıttığı bir diğer ürün de LUMIX DMC-GX1 oldu. Birbiriyle değiştirilebilir lensli kamera 16.01 megapiksellik Live MOS sensör, Panasonic’in Venus Engine işlemcisi, 3 inç’lik dokunmatik ekran, 1920 x 1080 60i HD AVCHD video kayıt yeteneği, 0.09 saniyelik otomatik odaklama gibi özellikler bulunuyor.

Panasonic LUMIX DMC-GX1 yenilenmiş bir kasa ve kavrama bölümüyle birlikte geliyor. Makinede kullanıcılar tarafından ayarlanabilir iki farklı ayar seçeneği bulunuyor. İki tuş ve iki menü sekmesiyse her bir fotoğrafçının en çok kullandığı özelliklere kolaylıkla ulaşmasını sağlayacak şekilde düzenlenebiliyor. 12800 ISO desteği sunan makinede dokunmatik ekrana dokunarak belli bir hedefe odaklamanın yanı sıra odak kilidini yeniden ayarlaama fırsatı da bulunuyor.

Panasonic LUMIX DMC-GX1’de dahili flaş bulunuyor, ayrıca harici vizör desteği de opsiyonel olarak sunuluyor. Toz giderme sistemi sayesinde lens de temiz kalıyor. Bataryası ise LUMIX G3’tekine göre yüzde 11 daha uzun çalışma ömrü sunuyor. LUMIX GX1 mevcut Micro Four Thirds serisi makinelerin lensleriyle de uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Panasonic LUMIX DMC-GX1’in siyah ve gümüş renkli versiyonları aralık ayı ortalarında satışta olacak. Sadece gövdenin yurtdışı satış fiyatı 699.99$. Ayrıca çeşitli lens kitlerinin bulunduğu paketler de satışa sunulacak.

İlgili – Panasonic

İLGİLİ HABERLER