EğlenceManşetler

Panasonic VIERA 3DTV’ler hem kaliteli 3D görüntü, hem multimedya ve Skype desteğiyle geliyor – Galeri & Video

img_2587Panasonic Türkiye yeni Viera 3D Full HD TV’lerini İstanbul’da Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlemiş olduğu özel bir etkinlikle tanıttı. Kanyon’un önüne park etmiş olan bir tırın içinde sergilenen yeni 3DTV’ler Panasonic’in yüksek teknolojisiyle donatılmış ve sahiplerine üçüncü boyutun keyfini sonuna kadar yaşatacak türden.

Panasonic’in VIERA 3D Full HD TV’leri NeoPDP teknolojisini sayesinde yüksek performanslı 3D işleme gücüne sahip. “Infinite Black Pro” teknolojisi sayesinde de derin siyah tonlar ve bunun sonucunda gerçeğe daha yakın bir görüntü yakalanıyor. Bu teknoloji sayesinde 5000000:1 kontrast oranı sunuluyor. 6oo Hz teknolojili bu 3DTV’lerle aksiyon filmlerini izlemek ve oyun oynamak oldukça keyifli olmalı.

Panasonic’in 3D Full HD TV’leri sadece yüksek kaliteli 3D görüntü sunmakla kalmıyor, bunu multimedya ve internet servisleriyle destekliyor. VIERA CAST sistemi sayesinde YouTube, Dailymotion, Bild, Eurosport gibi servislerin içeriklerine erişmek mümkün. İsteğe göre video tarafında ise  AceTrax ile birlikte film kiralama hizmeti sunuluyor. Panasonic’in 3D Full HD TV’lerinin bir diğer güzel özelliği de Skype üzerinden görüntülü görüşmeye imkan tanıması. TV’ye bağlayıp üstüne yerleştireceğiniz bir kamera sayesinde TV’nin karşısındaki koltuğa oturup sevdiklerinizle görüntülü görüşme yapabilirsiniz. VIERA LINK teknolojisi de evinizdeki tüm HDMI uyumlu AV cihazlarını tek bir kumandayla kontrol etme imkanını size sunuyor.

Panasonic Viera 3D Full HD TV’lerle ilgili ayrıntıları ve fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Panasonic VIERA 3D Full HD TV
[nggallery id=427]

Video: Panasonic 3D Reklamı

BASIN BÜLTENİ

Panasonic VIERA 3D Full HD TV

VIERA 3D Full HD TV’ler NeoPDP teknolojisini yüksek performanslı 3D işlem gücüyle birleştirerek sizi eğlencenin yeni boyutuna götürüyor. VIERA teknolojisiyle hayatı, gerçeğe en yakın noktasından seyredin.

Derin siyah tonlar, “Infinite Black Pro”

Kontrast oranı bir TV ekranının üretebileceği en parlak beyazlarla en koyu siyahlar arasındaki fark olarak bilinse de aslında bunun çok daha fazlasıdır. Daha çok bir gerçeklik ölçüsüdür. Derin ve zengin siyah tonlar TV görüntülerinin ifadesini ve gerçekliğini belirleyen en önemli etmenlerdendir. “Infinite Black Pro” teknolojisini Panasonic panelleri, izleyiciyi görüntünün içine çeken son derece derin, zengin siyah seviyeleri 5.000.000:1 kontrast oranı ile sunar.

600Hz devrimi

Heyecanlı bir aksiyondan alınan keyif, hızlı hareket eden olay ya da sahnelerin akıcı bir şekilde yansımasına bağlıdır. Bunun için yüksek hızda ekran tazeleme hızı şarttır. Panasonic NeoPDP panel teknolojisi 600Hz alt alan teknolojisini sunarak spor karşılaşmalarını 1080 satır çözünürlükle adeta stadyum koltuğunda yaşatıyor.

NeoPDP ve Crosstalk (Görüntü Çakışması) azaltma teknolojisi

Panasonic’in Ardışık Kare Teknolojisi her bir kare için ışıma süresini kısaltıyor. Geleneksel plazma TV’lerde piksel görüntü tutulma süresi değişmediğinde ardından gelecek görüntü üretildiğinde önceki görüntü ile çakışır. Yeni geliştirilmiş fosforlar ve ışık yayan sıralama teknolojisi NeoPDP panelin benzersiz üretimiyle birleşerek görüntü çakışmasını neredeyse sıfıra indirir.

Çarpıcı 3D görüntü netliği

LCD ekranlar üstten alta doğru bir defada karenin tarama satırını aydınlatırken plazma ekranlar tüm kareyi aydınlatır. Sol-göz ve sağ-göz 3D görüntülerinin izleyiciye gönderildiği teknoloji, 3D görüntü kalitesinin temelidir. Bunun için, Panasonic FULL HD 3D plazmaları Ardışık Kare Teknolojisi’ni kullanır. Hareketli görüntü çözünürlüğü için birçok avantaja sahip olan plazma gösterge paneli, sol ve sağ gözün her biri için görüntülerin alternatif olarak saniyede 60 kare (fps) hızla çoğaltılmasına ve her iki göz için toplam 120 fps elde edilmesine imkan verecek şekilde geliştirilmiştir. Sonuç olarak, her göze yüksek kaliteli ayrı bir görüntü gönderilir. Bu, önceki 3D sistemlerde görülebilen görüntü kalite sorunlarını ve bulanıklıkları ortadan kaldırır ve keskin, net 3D görüntüler yaratır.

3D IMAGE VIEWER

3D IMAVE VIEWER fonksiyonu ile 3D olarak çektiğiniz fotoğraflar ve filmler anın havasına göre belirleyeceğiniz arka fon müzikleri eşliğinde izlenebiliyor. Fotoğraf Güçlendirme modu fotoğraf renklerini profesyonel bir yapımcı gözüyle zenginleştirirken birbirinden farklı slayt gösteri modları görüntülerinizi bir sergi kıvamında sunuyor. Yapmanız gereken SD hafıza kartını VIERA SD kart yuvasına takıp anılarınızın geçit törenini aileniz ve dostlarınızla birlikte izlemek.

Tek tuşla dünyaları kontrol edin; VIERA LINK

Panasonic’in yaşamı kolaylaştırma ilkesi üzerine sunduğu hizmetlerin en gözdelerinden biri. Evinizdeki HDMI uyumlu AV cihazlarının tümünü tek bir kumandadan kontrol edebilirsiniz.

İnternet içeriklerinin keyfini TV’nizde yaşamanın en kolay ve hızlı yolu; VIERA CAST

Panasonic ekranlarının vazgeçilmez bağlantı aracı VIERA CAST sunduğu içerikleri geliştirmeye devam ediyor. Televizyonunuzun ekranı twitter?daki son gelişmeleri, YouTube ve Dailymotion’da paylaşılan son videoları takip edebileceğiniz bir multimedya penceresi haline geliyor. Bunların dışında Avrupa’nın spor kanalı Eurosport, Almanya’nın en büyük haber portalı Bild.de, paranın nabzını tutan Bloomberg gibi haber kaynaklarınız da artık dakika dakika ekranınızda.

Panasonic VIERA’da Skype keyfi: “Alo, neredesin” döneminden, “Alo, televizyondasın!” dönemine merhaba

Skype aracılığı ile oturma odanız artık arkadaşlarınızla hem ücretsiz hem de görüntülü konuşma yapabileceğiniz bir yer. Uzaktaki dostlarınız, akrabalarınız ya da sevgiliniz Skype rahatlığı ve VIERA CAST kalitesiyle artık bir tuş basımı kadar yakın.

50 inç Panasonic VIERA 3D Full HD TV VT20 ve 2 adet 3D Active Shutter gözlük için tavsiye edilen tüketici fiyatı 6.999 TL

İLGİLİ HABERLER