Teknoloji

Panasonic Lumix LZ40’ı duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

CES 2014’te dijital fotoğraf makinelerine önemli bir ağırlık veren Panasonic, bütçesini fazla zorlamadan gelişmiş yakınlaştırma özellikleri isteyenler için Lumix LZ40’ı duyurdu. 42x optik yakınlaştırma ve geniş açılı 22 mm. lens 928 mm.’lik eşdeğer yakınlaştırma yapabiliyor.

panasonic-lumix-lz40

Fotoğrafçılık konusunda çok fazla şey bilmeyenlerin de rahatlıkla kullanabileceği bir model olan LZ40’ta çekilen fotoğraflara 460 bin noktalı, 3 inç’lik bir LCD ekranda bakılabiliyor. 20 megapiksellik fotoğraflar elde etmek içinse sadece deklanşöre basmak dahi yeterli oluyor. Özellikle hobi olarak fotoğrafla ilgilenen ve fazla detayda boğulmak istemeyenler için Lumix LZ40 son derece uygun bir seçenek imajı çiziyor.

Birleşik Krallık’ta 229 poundluk fiyat etiketiyle mart ayında satışa sunulacak olan Lumix LZ40 AA kalem pillerle çalışıyor ve tam dolu bir pille günde 320 fotoğraf çekebiliyor. Vizör, dokunmaya duyarlı ekran gibi özellikler olmasa da, LZ40 uygun fiyatta gelişmiş yakınlaştırma özellikleri sunmasıyla göze çarpıyor.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER