Teknoloji

Panasonic gürültü giderici ve Bluetooth modelleriyle kulaklık serisini zenginleştirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Panasonic Las Vegas’ta düzenlenen CES 2014’te gürültü giderici özelliğine sahip RP-HC800 ve RP-BTD10 Bluetooth kablosuz kulaklık modellerini tanıttı. Şirketin Aktif Gürültü Giderme Sistemi’ni barındıran RP-HC800’de geri bildirim Gürültü Giderme Teknolojisi de yer alıyor. Böylelikle kullanıcıların dışarıdan gelen tüm sesli müdahalelerden korunması sağlanıyor.

panasonic-rp-hc800-070114

iOS uyumlu bir kontrol aracı ve mikrofon da barındıran RP-HC800’de kullanıcılar müzik keyfi ve telefon görüşmeleri arasında kolayca geçiş yapabiliyor. Bir adet AAA pille çalışan kulaklık 40 saatlik gürültü giderme özelliği vadederken, pil bitse dahi kulaklığı müzik dinlerken kullanmak mümkün oluyor.

panasonic-rp-btd10-070114

Panasonic’in tanıttığı bit diğer kulaklık olan RP-BTD10’da ise NFC ve Bluetooth bağlantıları için 40 mm.’lik bir sürücü bulunuyor. Metal bir kasaya sahip olan kulaklığın oynatma düğmeleri de bu kasanın üzerinde yer alıyor. Şarj edilebilir iyon bir pil barındıran RP-BTD10, 40 saatlik müzik keyfi vadediyor. Panasonic’in internet sitesi aracılığıyla ön siparişe çıkarılan kulaklıkların sevkiyatına önümüzdeki nisan ayında başlanacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER