Manşetler

Panasonic 2012 model VT50, GT50, ST50, UT50 Smart VIERA Plazma HDTV’lerini duyurdu – Galeri

Panasonic’in 2012 model ürünlerinin tanıtıldığı, Almanya’nın Hamburg şehrinde düzenlenen Panasonic Convention 2012‘de şirketin alamet-i farikaları arasında sayabileceğimiz plazma TV’ler bu yılda gündemde önemli bir yer tutuyor. Japon şirket 2012 model Smart VIERA Plazma HD TV modellerini burada tanıttı.

Panasonic VT50, GT50, ST50 ve UT50 serilerinden oluşan 2012 Smart VIERA Plazma HDTV ürün yelpazesi içinde ekran büyüklükleri 42 inç ile 65 inç arasında değişen modeller bulunuyor. Bunların arasında 3D özellikli oalnlar da mevcut. Ayrıca VIERA Connect platformu sayesinde bu TV’lere sahip olanlar akıllı TV uygulamaları, yerleşik web tarayıcısı veya aynı ağ içindeki diğer cihazlardan multimedya içerik akışında bulunma gibi imkânlara da erişebiliyor.

Panasonic VT50 serisi içinde 50 inç, 55 inç ve 65 inç ekran büyüklüklerinde üç farklı model bulunuyor. 3D Full HD destekli bu modeller Infinite Black Pro panel, derin siyah tonları, yüksek kontrast filtresi, çift çekirdekli Pro4 işlemci, VIERA Connect, Sosyal Ağ TV fonksiyonu, 2500 Hz Odaklanmış Saha Sürücüsü, iki boyutlu görüntüleri üç boyutluya çevirme, V-Audio Pro Surround 2.1, VIERA Dokunmatik Yüzey Kumandası, Bluetooth, Wi-Fi, DLNA, Media Oynatıcısı, USB taşınabilir bellek, SD bellek kartından fotoğraf ve video izleme, 4 adet HDMI bağlantısı, iki çift aktif 3D gözlüğü ve üç adet USB çıkışı gibi teknik özelliklere sahip. VT50 serisinde tek camlı tasarım çizgisi devam ettiriliyor. Tüm VT50 modelleri yüksekliği ayarlanabilen bir metal altlık da içeriyor.

Panasonic GT50 serisi içinde 50 inç’lik TX-P50GT50 modeli yer alıyor. Bu modelde de Full HD çözünürlük, Infinite Black Pro panel, yüksek kontrast filtresi, çift çekirdekli Pro4 işlemci, Wi-Fi desteği, Bluetooth, DLNA, VIERA Link, 2500Hz Odaklanmış Saha Sürücüsü, iki boyutlu görüntüleri üç boyutluya çevirme, sosyal ağ TV fonksiyonu, V-Audio Pro Surround 2.1, medya oynatıcı gibi teknik özellikler mevcut.

Panasonic ST50 serisiyse 42 inç, 55 inç ve 65 inç’lik ekran büyüklükleriyle sunuluyor. Full HD çözünürlük, Infinite Black Pro panel, VIERA Connect, 2000Hz Odaklanmış Saha Sürücüsü, iki boyutlu görüntüleri üç boyutluya çevirme, Sosyal Ağ TV fonksiyonu, V-Audio Pro Surround 2.1, Wi-Fi, medya oynatıcı, DLNA, VIERA Link, DLNA, üç adet HDMI, iki adet USB portu gibi teknik özellikler ST50’nin başlıca nitelikleri arasında yer alıyor.

Panasonic UT50 serisi içindeyse 42 ve 50 inç’lik modeller yer alıyor. 3D Full HD, üstün kontrast, 2000 Hz Odaklanmış Saha Sürücüsü, iki boyutlu görüntüyü üç boyutluya çevirme, Sosyal Ağ TV fonksiyonu, medya oynatıcı, DLNA, VIERA Link, iki adet HDMI ve iki adet USB portu UT50’nin başlıca teknik özellikleri arasında yer almakta.

Galeri: Panasonic 2012 model Plazma HDTV’ler
[nggallery id=837]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER