Eğlence

Panasonic 2012 model 3D ürünlerini CES 2012’de sergiliyor – Video

Panasonic, CES 2012’ye yeni 3D TV’leri, LED ekran boyutları ve genişletilmiş VIERA Connect servisleriyle birlikte geldi. Şirketin 2012 serisi yeni VIERA 3D Full HD TV ve 3D Full HD Blu-ray disk oynatıcıları Las Vegas’taki fuarda sergileniyor.

Japonya merkezli şirketin 2012 plazma ürün yelpazesinde yer alan 17 modelin 16’sının 3D teknolojisini barındırıyor olması gerçekten ilgi çekici. LED/LCD HDTV tarafındaysa bu yıl içinde piyasaya çıkması planlanan 14 yeni modelin 5 tanesi 3D uyumu barındırıyor. Bu arada Panasonic LED ürün ailesine 47 ve 55 inç boyutlarında iki adet büyük ekran eklemiş. Öte yandan bu yıl içinde çıkması planlanan altı adet Blu-ray disk oynatıcı da 3D Full HD teknolojisine sahip olacak.

NASA Uzay Mekiği’nin son görevinde yer alan, bunun yanı sıra çeşitli spor karşılaşmaları ve diğer 3D televizyon program çekimlerinde kullanılan dünyanın SD hafıza kartlarına kayıt yapan ilk tam entegre 3D video kamerası AG-3DA1 Panasonic’in standında sergileniyor. 3D çekim yapmak isteyen tüketicilere özel Lumix dijital fotoğraf makineleri de mevcut. Bu makinelerle çekilen görüntüler VIERA 3D HDTV’lerde rahatlıkla izlenebiliyor.

Panasonic’in Las Vegas’ta tanıttığı bir diğer ürün de ilk 3D Full HD ev sineması projeksiyon cihazı PT-AE7000U. Bu ürün 480 Hz şeffaf LCD paneller kullanan ilk 3D projeksiyon cihaz olma özelliğini taşıyor. Cihaz Panasonic’in Overdrive teknolojisini kullanarak görüntü bulanıklığını önemli oranda azaltıyor.

Video: Panasonic CES 2012 Standından Kareler [CNET]

İlgili – Panasonic

İLGİLİ HABERLER