Teknoloji

OS X’e özel iPhoto güncellemeyle Fotoğraf Yayınındaki fotoğrafların tek tek silinmesine izin veriyor

Apple, iOS’e özel bir iPhoto uygulaması yayınladı, ancak OS X tarafındaki yazılımı da unutmadı. Haftasonuna girilmeden önce gelen yeni bir güncellemeyle birlikte 9.9.2 numaralı yeni versiyon iCloud kullanıcılarına Fotoğraf Yayını içinde yer alan fotoğraflarını silme hakkı tanımaya başladı.

Gelen bu güncelleme sayesinde iOS cihazlarıyla çektikleri veya iPhoto yüklü Mac bilgisayarlarına dijital fotoğraf makinelerinden aktardıkları ve Fotoğraf Yayınına otomatik olarak aktarılan utandıran veya istenmeyen fotoğrafların teker teker silinmesi mümkün kılındı. Bu önemli değişikliğin yanı sıra ufak tefek değişiklikler yapıldı, hem iCloud hem iOS 5 için uyumluluk artırıldı, hareket kontrolleri için ek destekler getirildi.

iLife ailesinin bir diğer üyesi olan GarageBand yazılımına da bir güncelleme geldi. Bu güncellemyle birlikte çeşitli uyumluluk problemleri giderildi. Her iki güncelleme de OS X 10.6.8 ve üzeri sürümlerde çalışıyor. Güncelleme yapmak için Yazılım Güncelleme aracını çalıştırmak veya Mac App Store’daki güncellemeler bölümünü ziyaret etmek yeterli.

İlgili – Apple (1)
İlgili – Apple (2)

[Görsel- Engadget]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER