EğlenceManşetler

Örümcek Adam Kaptan Amerika fragmanında boy gösteriyor

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı için yayınlanan en son fragman, daha önce görülmeyen bazı sahneleri filmi merakla bekleyenlerin karşısına çıkarıyor. Fragmanda aksiyon sahneleri ön planda olsa da, asıl vurucu hamle fragmanın sonunda geliyor ve Örümcek Adam, ilk kez Kaptan Amerika fragmanında boy gösteriyor.

Yeni fragman, Yenilmezler ekibi arasındaki ilişkiyi gözler önüne sermesi bakımından da önem taşıyor. Iron Man ve Kaptan Amerika’nın farklı fikirlerde olmaları yüzünden birbirleriyle kıyasıya dövüştükleri sahneleri biraz olsun gösteren fragman, sinema izleyicilerini salona çekme konusunda büyük potansiyel taşıyor.

Örümcek Adam Kaptan Amerika için yayınlanan üçüncü fragmanda ortaya çıktı. Filmin kasım ayında yayınlanan ilk fragmanında ve geçtiğimiz ay Super Bowl sırasında gösterilen ikinci fragmanında, Örümcek Adam’ı görmek mümkün olmamıştı.

Orumcek Adam Kaptan Amerika

Örümcek Adam’ı Tom Holland’ın canlandırdığı filmde Kaptan Amerika’ya Chris Evans hayat veriyor. Robert Downey Jr. Iron Man, Scarlett Johansson ise Black Widow olarak karşımıza çıkıyor. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, 6 Mayıs 2016’da vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER