Teknoloji

Oppo Find 7 Snapdragon 805 barındıran ilk akıllı telefon olacak

Çinli Oppo’nun cihazları Türkiye piyasasına girmiyor, ancak bu üreticinin akıllı telefonları ilginç özellikler barındırması nedeniyle dikkatimizi çekiyor. Cyanogenmod ile işbirliği kapsamında Oppo N1’i geliştiren üretici bir yandan da Oppo Find 7’nin çalışmalarını yürütüyor. Bu akıllı telefon gelecek nesil özellikleriyle dikkat çekecek gibi görünüyor.

oppo-find-5-071213

GizChina sitesi Weibo’da paylaşılan bir ipucunu haberleştirmiş. Buna göre Oppo, Qualcomm’un geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı gelecek nesil işlemcisi Snapdragon 805’i kullanacak. Ayrıca Oppo Find 7’nin üreticinin geçtiğimiz aylarda çıkardığı Oppo Find 5 ile aynı görünüşe sahip olması bekleniyor.

Ayrıca Oppo Find 7’nin 3 GB RAM, 5 megapiksel ön kamera, 13 megapiksel arka kamera ve yüksek kapasiteli batarya barındırması bekleniyor. Ekranın 5.7 inç büyüklüğe ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip olması da diğer ayrıntılar arasında yer alıyor.

Telefon tabii ki öncelikle Çin’de piyasaya çıkacak. Bu ülke dışına yolculuk yapıp yapmayacağıysa şu an için netlik kazanmış değil.

İlgili >> GizChina

İLGİLİ HABERLER