Manşetler

OnePlus yılbaşından önce yeni bir akıllı telefonun sözünü verdi

OnePlus kurucusu Carl Pei, şirketinin 2015 sona ermeden çok konuşulan OnePlus 2’nun yanına yeni bir akıllı telefon daha eklemeyi planladığını belirtti. USA Today gazetesine bir röportaj veren Pei, yeni cihazın 2015’in son dönemine yetişmesini amaçladıklarını dile getirdi. Pei’nin müjdesini verdiği telefonun OnePlus 2’dan daha iyi özelliklere sahip olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Yeni telefonun prototipini gördüğünde çok heyecanlandığını söyleyen Carl Pei, ilk etapta yeni akıllı telefonun ana cihazı olacağını düşündüğünü, ancak One Plus 2’nin nihai versiyonunun hazır hâle gelmesiyle birlikte kafasının karıştığını ve hangi telefonu kullanacağını bilemediğini belirtti.

Halihazırda 1 milyondan fazla kişi, One Plus 2’ya yönelik ilgisini belli etmiş ve davetiye için kaydolmuş durumda. 329 dolardan satılacak OnePlus 2’nin sevkiyatına önümüzdeki ay başlanması bekleniyor.

Carl Pei, daha önce verdiği bir röportajda telefonlarının sadece gelişmiş özellikleri ve uygun fiyatlarıyla konuşulmasını istemediklerini, temel amacın en iyi kullanıcı deneyimini sağlamak olduğunu dile getirmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER