Teknoloji

Qualcomm OnePlus 3T’nin Snapdragon 821 işlemciyle geleceğini doğruladı

oneplus 3t qualcomm snapdragon 821OnePlus’ın amiral gemisi telefonu OnePlus 3’ün Qualcomm Snapdragon 821 işlemciyle güçlendirilmiş bir versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlandığı bir süredir konuşuluyordu. Snapdragon 820 taşıyan OnePlus 3, Snapdragon 821 işlemcinin çıkış aralığını kaçırmıştı.

Qualcomm Snapdragon 821 işlemcili versiyonun OnePlus 3T adını taşıması bekleniyor. Snapdragon 821’in varlığı telefonu hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda cihazı Google’ın sanal gerçeklik platformu Daydream’e hazır hâle getiriyor.

3T’ye dair en somut işaretlerden birisi de Qualcomm’dan geldi. İşlemci üreticisinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda “OnePlus’tan yeni bir şey yolda ve bizim Snapdragon 821 işlemcimizi taşıyor. Beklemede kalın.” ifadeleri kullanıldı. Bu tweetin telefonun resmen tanıtılmasından bir derece aşağıda bir doğrulama aracı olduğu rahatlıkla söylenebilir.

OnePlus 3T Qualcomm Snapdragon 821 dışında yenilik sunmayabilir

3T’de Qualcomm Snapdragon 821 işlemcinin eklenmesi dışında bir değişimin gerçekleşmesi pek muhtemel görünmüyor. Hali hazırda piyasada olan OnePlus 3, amiral gemisi sınıfında değerlendirilebilecek bileşen ve özellikler barındırıyor. OnePlus 3T’nin resmiyet kazanması içinse gözler 14 Kasım tarihine çevrilmiş durumda. Şirketten resmi bir doğrulama gelmese de, dedikodular bu tarihi ön plana çıkarıyor. 3T, Google Daydream VR sanal gerçeklik başlığıyla birlikte uygun bir yılbaşı hediyesi olma potansiyeli taşıyor.

İLGİLİ HABERLER