Teknoloji

OnePlus 3T Qualcomm Snapdragon 821 işlemci taşıyabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oneplus 3tOnePlus 3, 2016’nın beğenilen akıllı telefonları arasında yer alıyor. Ancak bu durum OnePlus için yeterli olmuşa benzemiyor. Şirket, çıtayı vakit kaybetmeden biraz daha yükseğe taşımak için çalışıyor gibi gözüküyor. Yeni modelin OnePlus 3T adını taşıyacağı söyleniyor.

Mevcut OnePlus 3’te Qualcomm Snapdragon 820 işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. 3T’nin ise Qualcomm’un en yenisi Snapdragon 821 işlemciyle birlikte geleceği konuşuluyor. A3010 model numarasına sahip bir OnePlus telefonunun Çin’in akıllı telefon onay kurumundan gerekli vizeyi şimdiden aldığı iddia ediliyor.

OnePlus tasarımcılarından birinin de cihazın varlığını Weibo hesabı üzerinden doğruladığı belirtilirken, doğrulamanın yapıldığı paylaşımda görülen cihazın da 3T olduğu düşünülüyor.

OnePlus 3T OnePlus 3’ün özelliklerini koruyacak

3T’nin işlemci dışındaki bileşenlerinin OnePlus 3 ile aynı olması bekleniyor. 6 GB RAM, AMOLED ekran, parmak izi tarayıcısı ve yekpare alüminyum tasarımın varlığı dikkate alınınca bu durum pek de tepki çekeceği bilinmiyor.

OnePlus 3T için resmi duyurunun ne zaman yapılacağı bilinmese de, onay aşamasına geçilmesi fazla beklemeye gerek olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER