Teknoloji

OnePlus 3T kutusu savaş uçağında açıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’ın yeni akıllı telefonu OnePlus 3T kısa süre önce resmiyet kazanmıştı. Ancak şirket telefonun oluşturduğu etkiden pek memnun değil gibi görünüyor. En azından promosyon çalışmalarında gaza basılması, bu düşünceyi akıllara getiriyor. Yeni akıllı telefonun promosyon çalışması için oldukça sıra dışı bir imza atan OnePlus, 3T’nin kutusunu yerden yüzlerce metre yükseklikte bir savaş uçağında açtı.

Bu sıra dışı deneyimde OnePlus adına kutu açılışını küresel YouTube fenomenlerinden Jake Paul gerçekleştirdi. Videonun çekimi için Paul, çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a geldi. Çekim Çek Cumhuriyeti’ne ait bir savaş uçağında gerçekleştirildi.

oneplus 3t kutu acmaOnePlus 3T ile savaş uçakları arasında doğrudan bir bağ bulunmuyor. Sadece uzay sınıfı alüminyum alaşımı havacılık endüstrisinin yanı sıra bazı akıllı telefonlarda da kullanılıyor. 3T de bu grubun içinde yer alıyor. Hayal gücü biraz daha zorlandığında ise akıllı telefonun ve savaş uçuşunun hızı arasında bir bağlantı kurulabiliyor. Hem 3T’nin 16 megapiksel geliştirilmiş ön kamerasının hem de savaş uçaklarının nefes kesen kareler görmeyi sağladığı ise ikili arasında kurulmak isteyen bağlantıyı biraz daha kuvvetlendirebilir.

OnePlus 3T kutu açma videosu OnePlus’ın yaklaşımında değişikliğe işaret ediyor

Yine de, hazırlanan videonun eğlence değerini görmezden gelmek mümkün değil. Ancak videonun OnePlus açısından önemli bir yaklaşım değişikliğinin de ipucunu veriyor. Bugüne kadar sosyal medya veya kullanıcı yorumuyla telefonlarını pazarlayan şirket, yeni kutu açma videosuyla daha büyük oynayabileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER