Teknoloji

OnePlus 3 satışları Avrupa ve Hong Kong’da bir ay süreyle duracak

oneplus 3

oneplus 3OnePlus 3’ün satışları Avrupa ve Hong Kong’da, önümüzdeki haftadan başlamak kaydıyla bir ay süreyle askıya alınacak. Şirket, ürün stoklarını yeniden doldurmak için gerekli zamanı elde etmek amacıyla böyle bir karar aldığını açıkladı.

OnePlus, amiral gemisi telefonunun satışlarının 9 Ağustos ile 12 Eylül tarihleri arasında Avrupa’nın Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi,Letonya, Litvanya,  Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya ve Yunanistan gibi ülkelerinde duracağını kaydetti.

Yıllar boyunca OnePlus envanter yönetiminde sıkıntılar yaşıyor. İlk birkaç cihazı için davet sistemini kullanan şirket, bu şekilde de sayısı milyonlara varan davetlilerle uğraşmak zorunda kalmıştı. OnePlus 3 için davet sistemi kaldırıldı, ancak şirket hâlâ talebi karşılayacak şekilde stoklarını beslemekte zorluk yaşıyor.

Avrupa ülkelerinde veya Hong Kong’da yaşayanların OnePlus 3 satın alma planları varsa, önümüzdeki birkaç gün için hızlı davranmaları gerekiyor. Aksi takdirde bir ay beklemek zorunda kalacaklar.

İLGİLİ HABERLER