Teknoloji

OnePlus 2 hem önden hem arkadan görüntülendi

oneplus-2-sizinti-010715-1

Merakla beklenen OnePlus 2’ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdı. Önden ve arkadan çekilmiş fotoğraflarında bu telefon bir hayli göz kamaştırıcı görünüyor. Fotoğraflar dün Phone Arena sitesi tarafından yayınlandı, her iki taraftan da OnePlus 2’ye bakış atmamıza olanak sağlıyor.

Ön taraf çerçevesiz, kenardan kenara uzanan ekran sayesinde epey heyecan verici bir görünüme sahip. Önde muhtemelen 5.7 inç, Quad HD çözünürlüklü ekran bulunuyor.

Telefonun arkasıysa odundan yapılmışa benziyor. Ayrıca arka tarafta parmak izi okuyucusu da dikkat çekiyor. OnePlus da yeni telefonda parmak izi okuyucusunun olacağını doğrulamış, bu okuyucunun ince ayarının yapıldığı ve ışık hızında okuma yapacağı belirtilmişti. Tahminen bu okuyucu Apple’ın iPhone ve iPad’lerinde bulunan TouchID’den bile daha hızlı işleyecek.

oneplus-2-sizinti-010715-2

Bu arada OnePlus yeni telefonun USB-C portuna sahip olacağını doğrulamıştı, ne var ki fotoğraflarda USB-C portunu seçmek mümkün olmuyor.

OnePlus 2 ile ilgili olarak dile getirilen diğer teknik özellikler arasında 64-bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 v2.1 işlemci, Adreno 430 grafik işlemci birimi bulunuyor. Ayrıca telefonun dedikodusu yapılan teknik özellikleri arasında 16 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera, 32 GB dahili hafıza, 3300 mAh kapasiteli pil de mevcut.

OnePlus 2’nin çıkışı için 27 Temmuz tarihi işaret edildi. Telefon muhtemelen o tarihte tanıtılıp hemen sonrasında da siparişler alınmaya başlanacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER