Teknoloji

OnePlus 2 önümüzdeki hafta sonu davetiyesiz olarak satılacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus-2-kara-cuma-241115

OnePlus, uygun fiyatlarının piyasaya çıkış döneminde teknoloji meraklıları arasında heyecan uyandırma konusunda oldukça başarılı performans sergiliyor. Ancak şirketin telefonlarının satışı için uyguladığı davetiye sisteminin kullanışsızlığı, bu heyecanın kısa sürede sönmesine yol açıyor.

Ancak önümüzdeki hafta sonu işler biraz daha kolay olacak gibi gözüküyor. ABD’de “Kara Cuma” olarak adlandırılan indirim günü ve ardından gelen hafta sonunda OnePlus 2’yi davetiye olmadan edinmek mümkün olacak.

Söz konusu fırsatın sadece ABD ile sınırlı olması ihtimaller arasında yer alsa da, kesin yanıtı almak için önümüzdeki cuma gününü beklemek gerekiyor. OnePlus 2’yi davetiyesiz satın alma fırsatı 27-30 Kasım arasında geçerli olacak.

OnePlus 2’de 5.5 inç HD ekran, Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, parmak izi tarayıcısı gibi amiral gemisi özellikler bulunuyor. Bellek seçenekleri 3 ve 4 GB, dahili hafıza seçenekleri ise 16 ve 64 GB olarak sıralanıyor. Bu noktada 3 GB RAM’e 16 GB dahili hafızanın, 4 GB RAM’e ise 64 GB dahili hafızanın eşlik ettiğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER