Teknoloji

Olympus Stylus Tough TG-3 kamera düşük ışığa ve zorlu koşullara dayanıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Olympus yeni kompakt kamerası Stylus Tough TG-3 ile dayanıklı kameralar arasındaki savaşa yeni bir oyuncuyu daha dahil etti. Özelliklerine bakıldığı zaman ise TG-3’ün ortalama bir dayanıklı kameradan daha fazlası olduğu görülüyor. Cihaz vidalı lens adaptörleri, çok sayıda makro ayarı ve mikro Four Thirds işleme özelliğini barındırıyor.

olympus-stylus-tough-tg-3-010414

Test çalışmaları sırasında Everest Tepesi’ne dahi çıkan TG-3, 2.1 metre yüksekliğe kadar düşmelere karşı dayanıklı. 100 kilogram ağırlıkta dahi ezilmeyen TG-3; – 10 dereceye kadar donmadan çalışabiliyor. Cihaz suyun altında ise 15 metre derinliğe kadar çalışmayı sürdürebiliyor.

TG-3’ün bir diğer dikkat çeken özelliği ise karanlıktan korkmaması. 1:20 geniş açılı 25-100 mm. lensi, 4x optik zumu ve 16 megapiksel BSI CMOS sensörü sayesindeTG-3’ün  düşük ışıkta da yüksek bir performans gösterdiği belirtiliyor. TrueVic VII işlemci barındıran kamerada, fotoğraflar Wi-Fi üzerinden rahatlıkla paylaşılabiliyor. OI.Share uygulaması paylaşımı kolaylaştırmanın yanı sıra, akıllı telefonların TG-3 için uzaktan kumanda işlevi görmesini mümkün kılıyor. TG-3 haziran ayında kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle 350 pounddan Birleşik Krallık’ta satışa sunulacak.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER