Teknoloji

Oculus Rift 20 Eylülde Avrupa ve Kanada’da satışa sunuluyor

oculus rift avrupaSanal gerçeklik başlığı Oculus Rift, uluslararası sulara açılmaya başlıyor. İlk olarak ABD’de satışa sunulan ürün, Avrupa ve Kanada’da ön siparişe çıktı. Sanal gerçeklik başlığı, 20 Eylül itibarıyla Avrupa ve Kanada’daki teknoloji mağazalarının raflarında olacak. Rift için Birleşik Krallık’ta 549 pound, diğer Avrupa ülkelerinde ise 699 avro ödemek gerekiyor.

Birleşik Krallık’ta yaşayanlar Rift’i Amazon.co.uk, John Lewis, PC World, Game ve Harrods mağazalarından satın alabilecek. Sanal gerçeklik başlığı Fransa’da ise Amazon.fr ve FNAC aracılığıyla satılacak. Almanya’da ise Amazon.de, MediaMarkt ve Saturn’de sanal gerçeklik başlığını bulmak mümkün olacak. Kanada’da yaşayanlar ise Best Buy ve Microsoft Store üzerinden Rift ile buluşabilecek.

Oculus Rift Avrupa ve Kanada açılımını demo alanlarıyla destekleyecek

Oculus Rift Avrupa ve Kanada açılımı çerçevesinde mağazalarda kurulacak demo alanlarıyla potansiyel alıcılara anlatılacak. Söz konusu demo alanlarından ABD’de kurulacak. Toplamda 600’ü aşkın noktada demo alanlarının kurulması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER