Eğlence

NVIDIA Tegra Zone uygulaması Android Market üzerinden dağıtıma sunuldu

NVIDIA’nın Tegra 2 tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlere özel uygulaması Tegra Zone Android Market’teki yerini aldı. Bu uygulama NVIDIA’nın akıllı telefonlara özel yongasına göre optimize edilmiş oyunları ve yazılımları sunacak. Tegra Zone uygulaması NVIDIA Tegra 2 tabanlı Motorola Xoom, LG Optimus Pad ve LG Optimus 2X gibi tablet ve akıllı telefonlarda kullanılabilecek.

Tegra Zone’da yer alan oyun ve uygulamalara Android Market’ten de bağımsız bir şekilde erişebilmek mümkün. Bu durum kullanıcılara güncelleme ve indirme işlemlerini yönetme bakımında daha düzgün bir yol sunuyor. Ancak Tegra Zone, Dungeon Defenders: FW Deluxe, Samurai II: Vengeance THD, Backbreaker THD, Fruit Ninja THD ve Hardwood Solitiare IV gibi oyunların ayrıntılı incelemelerini ve ön gösterimlerini sunuyor. Bunun yanında Galaxy on Fire ve Hardwood Spades gibi oyunların ön gösterimleri de NVIDIA’nın bu özel uygulamasında yer alıyor.

Android Community blogu NVIDIA’nın Android’e özel bu uygulamasının ayrıntılı incelemesini gerçekleştirmiş. Aşağıdaki ilgili bağlantıdan bu incelemeye ulaşabilirsiniz.

İlgili – Android Community

[Görsel – Android Community]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER