Eğlence

NVIDIA Tegra 2’nin oyun kapasitesi LG Optimus 2X üzerinde gösterildi – Galeri

LG Optimus 2X’in duyurulmasıyla birlikte insanlar bu cihazın performansını merak etmeye başladılar. Bu soruları yanıtlamak isteyen NVIDIA bu amaçla Tegra 2 işlemcili bu akıllı telefonu Samsung’un ürettiği Google Nexus S ile karşılaştırmalı teste tabi tuttu.

Optimus 2X oyunları düzgün bir şekilde çalıştırıyor. Nexus S ise sanki oyunları yavaş çekimde oynatıyormuş ve performans açısında problem yaşıyormuş gibi görünüyor. Her ikisi de aynı zaman aralığında çıkmış cihazların arasında gözle görülür derecede farkın olması Tegra 2’nin kattığı değeri açık bir şekilde gösteriyor. Optimus 2X’i bir de Android 2.3 Gingerbread güncellemesini aldığı zaman görelim. Bu durumda multi-threading desteği de kazanacak olan cihaz biraz daha güçlü hâle gelecektir. Google Nexus S’te 1 GHz’lik Samsung Hummingbird işlemcinin bulunduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim.

Aşağıdaki videoda NVIDIA’nın CEO’su Jen-Hsun Huang’ın yapmış olduğu LG Optimus 2X tanıtımından görüntüler yer alıyor. Videonun 50’nci saniyesinden itibaren Optimus 2X’in Angry Birds performansına tanık olabilirsiniz.

Video: NVIDIA’dan LG Optimus 2X tanıtımı

İlgili – SlashGear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER