Teknoloji

Notion Ink’ten Android’in Ice Cream Sandwich sürümünün ekim ayı sonunda geleceği iddiası

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Notion Ink grubu, Adam adlı Android tabletinin Google’ın Android işletim sisteminin bir sonraki büyük sürümü Ice Cream Sandwich’i alacağını, üstelik bunun kasım ayında, Google’ın Ice Cream Sandwich’i tanıtacağı ekim ayı sonunun hemen ardından gerçekleşeceğini belirtti.

Notion Ink geçtiğimiz yıl da Gingerbread’in 6 Aralıkta çıkacağını önceden haber vermiş ve bu notu doğru çıkmıştı. Aynı durumu bir kez daha görüyoruz. Yayınlanan haberde Ice Cream Sandwich güncellemesinin Google’ın güncellemeyi çıkaracağı ekim ayı sonunun ardından geleceği belirtiliyor. Bu haber Eric Schmidt’in Ice Cream Sandwich’in çıkışı için ortaya koyduğu ekim ya da kasım zaman penceresiyle örtüşüyor. Bu arada Notion Ink adına haberi hazırlayan Rohan Shravan OMAP’in gelecek nesil Android sistemi için seçilmiş yongaset olacağını iddia ediyor.

Google, mevcut Honeycomb tabletlerin geliştirilmesi sırasında NVIDIA ile çalışmış ve onların Tegra 2 yongaüstü sistemini kullanmıştı. Gelecek sürüm tabletlerde Texas Instruments ve onların OMAP4 yongası gibi farklı bir seçimin yapılacak olması çok da şaşırtıcı gelmiyor.

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER