Teknoloji

Nokia’nın gelişmiş kameraya sahip Pure View telefonunun işareti verildi – Video

Nokia’nın gelecek hafta başlayacak 2012 Mobil Dünya Kongresi’nde yepyeni cihazlarını tanıtması bekleniyor. Finlandiyalı şirketin yayınlamış olduğu yeni bir tanıtım videosu gelecek hafta görülmesi muhtemel cihaz hakkında bazı ipuçları veriliyor. “Saf bir görüntü yakalamaya hazır olun” mesajının verildiği bu tanıtım yüksek megapiksel sayısına sahip kamera barındıran yeni bir Nokia cihazının gelişi şeklinde yorumlanabilir.

Nokia’nın 12 megapiksel kameraya sahip olan akıllı telefonu Nokia N8’in, onunla eşdeğer seviyede, hatta ondan daha iyi kamera özelliklerine sahip bir halefiyle ilgili dedikodular bir süredir yapılıyor, bu cihazın “Pure View” adı verilen bir belirtece sahip olacağı da söyleniyordu. Cihazın Nokia Belle ile yüklü şekilde geleceği söyleniyordu, ancak herşey tam olarak netleşmiş değil.

Uzun bir aradan sonra yeniden Mobil Dünya Kongresi’nde boy gösterecek olan Nokia’nın burada yeni Windows Phone, Belle ve Asha cihazları tanıtması bekleniyor. Nokia’nın bu cihazlarıyla ilgili detayları Teknoblog’da bulacağınızı şimdiden belirtelim.

Video: Nokia Pure View tanıtım videosu

İlgili – SlashGear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER