Manşetler

Nokia’nın beklenen Windows RT tabletinin fotoğrafı diğer yeni donanımlarla birlikte görüntülendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia’nın bir Windows RT tablet çıkaracağı söylentileri uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor ve bu söylenti artık gerçeğe dönüşmek üzere. WinSuperSite sitesinde yer alan bir haberde 10.1 inç’lik bu cihazın fotoğrafı yer aldı.

nokia-sirius-windows-rt-130913Bu Windows RT tabletin ekranının 1080p çözünürlük desteğine sahip olması bekleniyor. Ayrıca dört çekirdekli Qualcomm işlemci, 6.7 megapiksel kamera gibi özelliklere sahip olacak bu tabletin ABD fiyatının 499 dolar şeklinde belirleneceği öne sürülüyor. Nokia’nın 26 Eylül tarihinde bir lansman toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Belki de 6 inç Lumia 1520’nin tanıtımına ev sahipliği yapması beklenen etkinliğin bir diğer sürprizi de Windows RT tablet olabilir.

Nokia tabletin yanı sıra Lenovo’nun Miix 2 cihazına ait olduğu öne sürülen fotoğraflar ve yine Çinli şirketin ilk 8 inç Windows tableti olması beklenen Miix 8 ile ilgili detaylar da WinSuperSite’da yer aldı. Aslına bakarsanız, Paul Thurrott tarafından kaleme alınan yazı 2013 sonbaharında çıkması beklenen, aralarında bazı duyurulmuş modellerin de yer aldığı tabletlerin güzel bir derlemesi olma özelliği taşıyor. Aşağıdaki bağlantıyı takip etmenizi öneririz.

İlgili >>WinSuperSite

İLGİLİ HABERLER