Teknoloji

Nokia’dan 808 PureView ile çekilmiş örnek fotoğraflar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil Dünya Kongresi’nin yıldızlarından bir tanesi hiç şüphesiz 41 megapiksel kameralı Nokia 808 PureView oldu. Nokia Belle işletim sistemli bu kamera telefonunun kamera uygulamasının detaylarını gerçekleştirmiş olduğumuz ön incelemede aktarmıştık. Nokia 808 ile birlikte esnek kamera ayarlarının getirildiğini söyleyebiliriz.

Pekiyi, bu kamerayla çekilen 41 megapiksellik fotoğraflar nasıl? Merak edenler için Nokia Conversations içinde örnek fotoğrafların bulunduğu bir ZIP dosyası yayınladı. 31.8 MB’lık dosyanın içinde üç adet fotoğraf var. Bu fotoğraflarda dilediğiniz gibi yakınlaştırma yapabilir ve Nokia 808 ile çekilen fotoğraflarda detayların ne derecede sunulduğunu görebilirsiniz. Gördüğümüz kadarıyla Nokia 808’ün kamerası detayları sunma konusunda başarılı. Renklerin doğruluğu da oldukça iyi seviyede.

Bu arada Engadget da aşağıda bağlantısını bulacağınız ZIP dosyasının dışında birkaç fotoğraf yayınlamış. Üstelik yazıda sayfa içine gömülmüş bir GigaPan aracı var, bu sayede fotoğrafta istediğiniz gibi yakınlaştırma yapabilirsiniz.

İlgili – Nokia Conversations (Örnek Fotoğraflar)
İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER