Manşetler

Nokia’dan Mac bilgisayarlar için özel fotoğraf aktarım aracı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bir Nokia Lumia cihazı sahibi olup aynı zamanda Mac kullananların telefonlarındaki fotoğraflarını bilgisayarlarına aktarmaları için Windows Phone uygulamasına alternatif olacak yeni bir uygulama çıktı. Nokia Photo Transfer for Mac adlı uygulama Nokia Lumia cihazının çektiği çeşitli medya tiplerindeki dosyaları Mac’e aktarmaya izin veriyor.

nokia-photo-transfer-mac-030813

Mac için fotoğraf aktarıcısı Cinemagraph ile oluşturulmuş bir çalışmayı bilgisayara GIF animasyon olarak aktarıyor. Ayrıca Nokia Smart Camera ve Nokia Pro Camera ile oluşturulmuş fotoğraf ve video çalışmalarına da Nokia Photo Transfer sayesinde daha kolay ulaşım imkanı sunuluyor. Nokia Lumia telefonunda çekilmiş fotoğraf ve videolar, ayrıca hazırlanmış özel çalışmalar .jpg, .npo, .nar ve .mp4 formatlarında bilgisayara aktarılabiliyor. Ayrıca bu uygulama bilgisayardan telefona da fotoğraf ve video aktarımına izin veriyor. Bunun için Import (İçe Aktar) tuşu yerine Export (Dışa Aktar) tuşuna basmak yeterli oluyor.

10 MB büyüklüğünde bir kurulum dosyasına sahip olan uygulama hızlı bir şekilde indirilip kullanılmaya başlanabilir. Uygulama şu anda sadece İngilizce dil desteği barındırıyor. Ancak oldukça sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan uygulamayı İngilizce bilmeyeneler de kolaylıkla kullanabilir gibi görünüyor. Nokia Photo Transfer for Mac uygulaması OS X 10.7 Lion ve üstü işletim sistemiyle yüklü olan Mac bilgisayarlarda çalışabiliyor.

İlgili >> Nokia Photo Transfer for Mac

İLGİLİ HABERLER