Teknoloji

Nokia N9’a PR1.1 bellenimiyle NFC etiket desteği, Swype klavye ve diğer işlevler kazandırıldı

nokia-n9-inceleme-00034

Bu ay içinde Türkiye’de piyasaya çıkmış olacağını tahmin ettiğimiz Nokia N9 için yeni bir bellenim yayınlandı. PR1.1 olarak anılan bu yeni güncellemeyle birlikte Nokia N9 çeşitli iyileştirmeler kazanıyor.

Nokia N9 bu yeni bellenimle birlikte kilit ekranında müzik kontrolleri, bekleme ekranında yeni durum göstergeleri, NFC etiket desteği ve yenilenmiş bir Swype klavye kazanıyor. Bunlara ek olarak geliştirilmiş çoklu görev desteği, gürültü bastırma ve Mail for Exchange için daha hızlı eş zamanlama da Nokia N9’a yeni güncellemeyle birlikte eklenmiş olacak. Kamera uygulamasına da sabit ve hareketli çekimler için renk filtreleri ekleniyor. Uygulamaları kapatmak için bir seçenek olarak sunulan aşağı doğru parmak sürükleme güncellemeyle birlikte varsayılan hâlini alıyor.

Nokia N9 PR1.1 güncellemesi bugün itibariyle yayınlandı. Güncelleme kademe kademe tüm Nokia N9 cihazlarına ulaştırılacak. Nokia’nın MeeGo işletim sistemli bu cihazla ilgili tüm detayları öğrenmek için daha önce hazırladığımız ayrıntılı Nokia N9 incelemesine göz atabilirsiniz.

İlgili – Nokia

İLGİLİ HABERLER