Manşetler

Nokia N8 için ön sipariş verenler cihazlarını zamanında alacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia N8’in piyasaya çıkışı giderek kafa karıştırıcı bir hâl almaya başladı. Finlandiyalı şirket bir önceki gün “bazı rötuşlar yapmak amacıyla” telefonun piyasaya çıkışını birkaç hafta öteleyip Ekim ayına kaydırdığını duyurmuştu. Ancak şirketin resmi blogunda dün yer alan bir yazıya göre bir önceki gün yapılan açıklama yanlış: Nokia N8 daha önce söz verildiği gibi Eylül ayı sonunda yurtdışında piyasaya çıkıyor.

Nokia, N8 için internet üzerinden rekor sayıda ön sipariş aldığını belirtirken bu kişilerin daha önce söz verildiği gibi cihazlarını Eylül ayı sonundan itibaren almaya başlayacağını vurguladı. Ancak bu kişilerin siparişlerinin kargolanma aşaması gözönüne alındığında cihazlarını kullanmaya başlamalarının Ekim ayını bulacağı da belirtiliyor.

Son geldiğimiz noktaya göre konuşacak olursak, ortada Nokia’nın yapmayı planladığı herhangi bir son düzenleme ya da ayarlama girişimi bulunmuyor. Gecikme beklentisi sadece Nokia N8’i önceden sipariş etmiş olanlar için bulunuyordu, ancak Nokia’nın son açıklamaları bunun da olmayacağını gösterdi. Aslında Nokia N8 şu an için Türkiye’de satışa çıkmadığı için bizi doğrudan etkileyen bir durum söz konusu değil. Üstelik Nokia N8’in satışa çıkacağı birkaç ay içinde işler rayına oturmuş olacaktır.

İlgili – Nokia Conversations

İLGİLİ HABERLER