Eğlence

Nokia Müzik servisi ve uygulamasının yeni adı Nokia MixRadio

Nokia müzik servisi Nokia Müzik’in adını Nokia MixRadio olarak değiştirdi. Ayrıca bu yeni servis için yenilenmiş bir Windows Phone uygulaması da çıkardı.

nokia-mixradio-211113

İsim değişikliğiyle birlikte music.nokia.com adresindeki Nokia Müzik web sitesi de MixRadio web sitesine yönlendirilmeye başlandı. Windows Phone Mağaza üzerinden indirilebilen, aynı zamanda güncellemeyle birlikte Nokia Müzik uygulamasının yerini alan MixRadio uygulaması ile birlikte Nokia’nın müzik servisi daha kolay kullanılır hâle geliyor.

Hem MixRadio uygulaması hem de web sitesi karışık müzik listelerine daha fazla odaklanıyor. Windows Phone uygulamasındaki en büyük yenilik olan “Zevkime Göre Çal” işlevi sayesinde sevdiğiniz şarkılara göre kişiselleştirilmiş müzik profilleri oluşturuluyor.

Şarkı listelerinin yanı sıra müzik mağazasında gezinme ve şarkı satın alma, ayrıca şarkıları çevrimdışı dinleme gibi özellikler de Nokia MixRadio uygulamasının başlıca özellikleri arasında bulunuyor. Çalma listelerini paylaşma ve beğeniler de uygulamanın diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor.

Nokia Müzik’in yeni nesil versiyonu Nokia MixRadio ile birlikte Nokia ücretsiz ve kişiselleştirilmiş müzik keyfini reklamsız olarak sunduğuna dikkat çekiyor.

MixRadio uygulaması şu an için sadece Nokia Lumia cihazlarında çalışıyor. Bu arada uygulama içindeki özelliklere erişim de ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor. Türkiye’deki Lumia cihaz sahipleri uygulamanın bütün özelliklerine sorunsuz erişiyor gibi görünüyor.

İlgili >> MixRadio

İLGİLİ HABERLER