Teknoloji

Nokia Lumia 929’a ait yeni görüntüler internete sızdı

Nokia’nın bir süredir üzerinde çalıştığı Lumia 929’u 2013 sona ermeden resmi olarak duyurması bekleniyor. Bu bekleyiş esnasında akıllı telefona ait yeni bilgi ve görüntüler de internete sızmaya devam ediyor. Söz konusu sızıntılara son olarak Meksikalı bir kaynak tarafından phoneArena sitesine gönderilen fotoğraflar eklendi.

nokia-lumia-929-sizinti-051213

Söz konusu fotoğrafta Lumia 929’un Windows Phone GDR3 güncellemesini barındırdığı görülüyor. Glance Screen uygulamasının yeni sürümünün de zaman ve tarih bilgilerinin dışında arka plandaki fotoğrafı renkli bir biçimde göstermesi de ayrıca dikkat çekiyor. 5 inç’lik bir ekrana sahip olan Lumia 929’un 32 GB dahili hafızaya ve dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemciye sahip olması öngörülüyor.

Tıpkı Lumia 1520 gibi, 20 megapiksel PureView kameraya sahip olması beklenen Lumia 929’un Pro Cam uygulamasını da barındıracağı düşünülüyor. Canlı Kutulardan birinin üzerinde Lumia 929’a bağlı bir aksesuarın pil ömrünün görülebilmesi de akıllı telefonun sunduğu ilginç ekstralar arasında yer alıyor. Lumia 929’un aralık ayının ikinci yarısı içinde duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

İlgili >> phoneArena

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER