Manşetler

Nokia Lumia 520 Turkcell ile Türkiye’ye giriş yaptı

Nokia’nın geçtiğimiz şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı giriş seviyesi Windows Phone 8 telefonu Lumia 520, Nokia yöneticilerinin daha önce söylediği gibi haziran ayına girdiğimiz şu günlerde Türkiye’de satışa çıkıyor. Turkcell, Nokia Lumia 520’yi tarifeye ek ayda 6 TL’den başlayan fiyatlarla satmaya başladığını duyurdu.

nokia-lumia-520-on-inceleme-00002

Nokia Lumia 520’de 4 inç, 480 x 800 piksel çözünürlüklü ekran,  1 GHz çift çekirdekli işlemci, 5 megapiksel arka kamera gibi başlıca teknik özellikleri barındırıyor. Windows Phone 8 ile çalışan telefonda Nokia’nın özel Windows phone uygulamaları da yüklü olarak geliyor. Nokia Lumia 520’yi Turkcell aboneleri 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 6 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilecek. Bu arada aylık 40 TL’den başlayan ve 24 ay boyunca süren ödemelerle Nokia Lumia 520’yi satın almak mümkün olacak. Sözleşme ve taaahütle ilgilenmeyenler için de Nokia Lumia 520, 599 TL’lik peşin satış fiyatıyla sunuluyor.

Nokia Lumia 520 Turkcell İletişim Merkezlerinde satın alınabileceği gibi Turkcell’in internet mağazası turkcellmagaza.com üzerinden de bu telefonu satın almak mümkün olacak.

Giriş seviyesi Windows Phone 8 telefonu Nokia Lumia 520’yi daha önce ön incelemeden geçirme fırsatı bulmuştuk. Cihazla ilgili fikir edinmek isteyenler o yazıya göz atabilirler. Ayrıca telefonun detaylı incelemesi de çok yakında Teknoblog’da olacak.

İlgili >> Turkcell, Turkcell Mağaza

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER