Manşetler

Nokia Lumia 2520 tablete ait olduğu iddia edilen basın fotoğrafı sızdı

Nokia’nın 22 Ekimde Abu Dabi’de düzenleyeceği basın toplantısının öncesinde @evleaks, bu toplantıda tanıtılması beklenen tablete ait basın fotoğrafını sızdırdı.

nokia-lumia-2520-121013

Lumia 2520 adını taşıması beklenen bu tablet ile birlikte iPad ve Android tabletlere alternatif yeni bir Windows RT çözümü sunulmuş olacak. Yayınlanan fotoğraf dışında tabletle ilgili herhangi bir detay bulunmuyor. Yine de, Nokia bu cihazı 22 Ekimde tanıtmadan önce neyle karşılaşacağımızı görmek fazlasıyla ilginç sayılır.

10.1 inç ekran taşıması beklenen tabletin arka paneline ait görüntüler de daha önce sızmıştı. Bazı kaynaklar bu tabletin Apple’ın iPad serisiyle rekabet edebilecek seviyede fiyatlandırılacağını öne sürüyor. Tabletin dört çekirdekli Snapdragon 800 CPU ve Adreno 330 GPU barındırması da beklentiler arasında. 10.1 inç ekranın 1371 x 771 piksel çözünürlük ve dolayısıyla 156 ppi piksel yoğunluğu sunacağı da ortalıkta dolaşanlar arasında yer alıyor. 10 saate kadar çalışma ömrü sunan pil, LTE, 32 GB dahili hafıza, micro HDMI konnektörü, micro USB portu da Nokia Lumia 2520’nin diğer özellikleri arasında bulunacak gibi görünüyor.

Nokia Lumia 2520’nin tanıtıldıktan kısa bir süre sonra, kasım ortalarında yurt dışında piyasaya sunulması bekleniyor. Tabletin kırmızı, siyah, cam göbeği, beyaz gibi farklı renklerle çıkacağı söyleniyor.

İlgili >> Twitter (@evleaks)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER