Manşetler

Nokia Instagram’a “sevgilerini” bir uygulamayla iletiyor: #2InstaWithLove

Popüler fotoğraf paylaşım servisi Instagram iOS platformunda popülerleşmiş, yaklaşık bir yıl önce Android uygulaması yayınlandıktan sonraysa deyim yerindeyse uzaya fırlamıştı. Bu iki mobil platformun en popüler uygulamaları arasında yer alan Instagram tahmin ediyoruz ki Windows Phone kullanıcılarının dört gözle beklediği uygulamalar arasında yer alıyor. Görünüşe göre, bekleyenler arasında Nokia da yer alıyor.

nokia-2instawithlove-060313

Finlandiyalı şirket sadece beklemekle gelmemiş, Instagram’ın Windows Phone’a gelişini teşvik etmek amacıyla özel bir Windows Phone uygulaması hazırlamış. Nokia Windows telefon sahipleri tarafından Windows Phone Mağaza’dan ücretsiz indirilebilen #2InstaWithLove adlı uygulama Nokia’nın gelişmiş kamera özelliklerine sahip olan Lumia telefonlarıyla nasıl etkileyici işler çıkarılabileceğini ve Instagram ekosistemine ne kadar etkileyici fotoğraflar kazandırılabileceğini göstermek amacıyla hazırlanmış.

Uygulamayı yükledikten sonra ister kamerayla hemen çektiğiniz, isterseniz de film rulosunda yer alan ve daha önce çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı kullanabilirsiniz. Fotoğrafa otomatik olarak filtre ekleniyor ve ortaya çıkan son eser Nokia’nın kampanya için özel olarak hazırladığı web sitesinde paylaşılıyor. Ayrıca kullanıcılar fotoğraflarını #2InstaWithLove etiketiyle sosyal medyada da paylaşabiliyor. Böylelikle Nokia Lumia kullanıcıları Instagram’a “sevgilerini” birer fotoğrafla göstermiş oluyor.

Bu uygulamanın ortaya çıkışı Nokia’nın Lumia kullanıcılarına Instagram’ı kendi çabalarıyla sunmayı planladığına dair dedikoduları biraz olsun boşa çıkarmış gibi görünüyor. Anlaşılan Nokia böyle bir uygulamayla Instagram ekibinin gerekli çabayı göstermesini arzuluyor.

Instagram’ı Windows Phone’a çekme kampanyasına katkıda bulunmak isteyen Nokia Lumia kullanıcıları #2InstaWithLove uygulamasını aşağıdaki Windows Phone Mağaza bağlantısı üzerinden indirebilirler.

İlgili >> Windows Phone Mağaza

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER