Manşetler

Nokia E7 Türkiye’ye geliyor, ön siparişler 21 Martta başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia’nın geçtiğimiz ay yurtdışında piyasaya sunduğu Symbian^3 ile çalışan iş odaklı akıllı telefonu Nokia E7’nin Türkiye takvimi yavaş yavaş kesinleşiyor. Bu telefonun ön siparişleri 21 Mart Pazartesi gününden itibaren Nokia Shop’larda alınmaya başlanacak.

Nokia’nın E7’ye özel olarak düzenlemiş olduğu bu ön sipariş kampanyası iki hafta sürecek. Nokia’nın ClearBlack teknolojisine sahip 4 inç’lik dokunmatik ekrana ve tam donanımlı QWERTY klavyeye sahip olan Nokia E7, kullanıcılara Microsoft Exchange ActiveSync desteği, kurumsal e-posta kutularına ve kişisel uygulamalara doğrudan erişim imkânı sunuyor.

Ayrıntıları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Nokia E7 için ön sipariş ver, ilk sen sahip ol!
İş telefonlarına son noktayı koyan Nokia E7 için 21 Mart itibariyle bir Nokia Shop’a gelip ön sipariş verin, Nokia’nın bu akıllı telefonuna ilk sahip olanlar arasına katılın! Kampanya yalnızca iki hafta sürecek.

Nokia E7’yi merakla bekleyenlere güzel haber! 21 Mart itibariyle Nokia Shop’larda Nokia E7’ye özel iki haftalık ön sipariş kampanyası yapılacak. Nokia E7 almak isteyenlerin tek yapması gereken, kendilerine en yakın Nokia Shop’a gelip ön sipariş vermek.

Nokia E7, iş amaçlı akıllı telefonlarda son noktayı temsil ediyor. İçerdiği Microsoft Exchange ActiveSync ile Nokia E7, kurumsal e-posta kutularına ve diğer kişisel uygulamalara doğrudan, gerçek zamanlı ve güvenli bir erişim sunuyor. Kurumsal kullanıcılar, dış mekanlarda daha iyi bir görünebilirlik sağlayan Nokia ClearBlack teknolojisine sahip 4 inçlik dokunmatik ekran ve tam kapsamlı klavye ile donatılmış Nokia E7’nin, belgeler üzerinde çalışmak, hesap tablolarını incelemek ve slayt okuyup düzenlemek için mükemmel bir şekle ve boyuta sahip olduğunu görecekler. Gönül rahatlığıyla kullanım için kurumsal düzeyde güvenlik çözümleri de bulunuyor.

İlgili – Nokia

İLGİLİ HABERLER